Bestuurszaken

Financiële verantwoording
Het bestuur stelt jaarlijks een financieel overzicht samen van inkomsten, uitgaven en reserveringen. De jaarlijkse Nieuwsbrief (zie onder ‘Nieuws’) bevat een financieel verslag van de penningmeester. Een volledig overzicht van de financiën van de stichting kan bij het secretariaat worden opgevraagd.

  

Klik hier voor de jaarrekening 2022

Klik hier voor de jaarrekening 2023
 

Statuten

De doelstelling en werkwijze van SEHH zijn vastgelegd in de statuten van de stichting. Klik hier voor de statuten.

 

Beleidsplan
Klik hier om dit plan te downloaden.

CBF-keurmerk
SEHH houdt zich aan de regels van het CBF-keurmerk, maar is formeel geen keurmerkhouder, vanwege de hoge kosten die daaraan zijn verbonden.  

 

Hein Vink
Hein Vink

De oprichter van SEHH

Hein Vink is de grondlegger en oprichter van SEHH. In 1988 begon hij een persoonlijke actie om het sociale werk van Boeddhistische monniken in Sri Lanka te ondersteunen. In 1992 werd zijn hulp geformaliseerd door de oprichting van “Stichting Een Helpende Hand naar Lanka”. In de loop der jaren verbreedde het werk zich naar Sierra Leone en naar meerdere hulpverleners. Hein overleed in februari 2009. Het huidige bestuur zet in zijn geest het werk voort. De grondhouding is altijd hetzelfde gebleven: onpartijdige hulp aan de allerarmsten, ‘van hart tot hart, van hand tot hand’.